Menu
0 Comments

Kezdőlap

Köszöntjük a Autómentő Miskolc weboldalán!

Szolgáltatásunk non-stop azaz a nap bármely szakaszán 0 – 24 óráig elérhető. Autómentők igény szerint szervizünkbe szállítja gépjárművét, ahol szerelőink elvégzik a szükséges javításokat.

Autómentőnk a lehető leghamarabb elindul az ön segítségére legyen szó baleset helyszínéről való mentésről, egy egyszerű műszaki probléma, vagy egy hétköznapi autó  A – B pontba való szállításáról legyen is szó.

Autómentőnket udvarias, szakképzet autószerelők vezetik, így egy hirtelen felmerült  műszaki probléma esetén, amennyiben lehetséges már a helyszínen segítséget tudnak nyújtani az önök részére.

Eddigi ügyfeleink csak pozitív visszajelzést adtak felénk. Gyors helyszínre érés, precíz munkavégzés és a város, sőt lehet a Borsod megye egyik legolcsóbb szolgáltatását nyújtjuk az önök részére.

Több rendvédelmi és egyéb szervvel együtt működünk. Partnereink ismerik tevékenységünket,hozzá állásunkat,így bizalommal ajánlanak minket a bajban jutott autósoknak.

Partnereink közt szerepel több társadalmi szervezet, egyesületek, de a polgárőrség is kiemelt partnerként tekint ránk.

Reménykedünk abban, ha már a szükség úgy hozza, gondol autómentő szolgáltatásunkra és minket választ, ha egy megbízható, precíz szolgáltatást szeretne, melyet mi garantálunk az ön részére.

Címke: , , , , , , , , , ,

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.